Mat och Bak

Mat och Bak

tisdag 16 februari 2016

Att se fram emot...


Håller på med " Att se fram emot 2016" listan ni ser här till höger, man kan göra listan hur detaljerad man vill och ta med hur mycke som helst. Men jag känner jag behöver några punkter att ha som man kan se fram emot...nu i år.....inte om flera år....
Vill inte ha för höga mål då man lätt sätter för stora krav på sig å så blir dom inte av å så blir man nere.
Dock är det svårt att sitta och göra den listan då det är en massa hinder i vägen, du måste göra de innan du få göra de. Du måste skaffa den innan du kan skaffa de, du måste betala de innan du kan ha de och oftast ha det med pengar att göra...blääääää.... MEN!!!! om man skriver upp vad man skulle VILJA göra så få man välja ut några saker att göra =)


Först på att göra listan är att besikta SAABen och betala försäkringen och skatt sedan att höra med Stefan om han kan göra lite småsaker på den så den inte SUGER olja....Men, måste börja med att ställa på "Blå faran" (ha inte hittat på ett smeknamn på den än) så jag hoppas nu på att Pelle ska få jobba lite så man får in en extra slant =)



Håller på fixa lite utflykts utrustning som väska, liggunderlag, sovsäckar, tält så man kan fara ut med lilleman och tälta och fiska. De kosta inte så mycket att göra de, de är bara utrustningen som kosta men den är bara en gångs summa så...är det någon som ha någe att ge bort/ sälja ?? =)


Puss på alla och tack för ert stöd! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar