Cheddarpanerad Kycklingfilé och Potatistoppar
kycklingfilé
ströbröd
salt
paprikapulver
riven cheddar
timjan
timjan
oregano
margarin
ägg
Dela först kycklingfiléerna på hälften och så i mitten så dom blir smala, blanda ströbröd, alla kryddor och den rivna osten i en mixer och mixa fint. Vänd upp på en djuptallrik och i en annan tallrik knäcker du två ägg och vispar ihop med en gaffel. Hetta upp en panna med margarin i och skruv ned lite, ta kycklingfilén och vänd i ägg, sedan cheddar blandningen och i stekpannan. 2-3 minuter på vardera sida.
potatis
ägg
mjölk
grädde
kryddor
cheddar
spritts påse
Skala, kok potatisen och låt den rinna och ånga av i en sil. Vänd tillbaks i grytan och mosa med stamp, värm mjölk, grädde och kryddor i en gryta och häll lite över till potatis moset. I med lite cheddar ost och mixa fint med stavmixen. Vänd upp i en spritts påse och sprittsa ut på papper och grilla i ugn på 250 grader i 15-20 minuter.
Det va riktigt NOMNOMNOMNOM....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar