Mat och Bak

Mat och Bak

onsdag 17 juni 2015

Pyssel i köket och bus Leo...

 .. lill skrott ongen min i något för stor t-shirt men den funka ypperligt bra när man ska ha den som sov t-shirt...stort ä bra =)

Det va en gårds loppis bara en bit här ifrån och jag hitta bland annat den dära t-shirten som passar så bra, något stor ja vist men man växer i den å så när man ska sova är det skönt me något större och mysigt som man riktigt kan försvinna in i. Blir det kallt drar man bara in fötterna i den och bildar en liten sovsäck =)
Alla kläder passade bra utom ett par MODO byxor som faktiskt va liiite för kort i bena, de ä så typiskt att det ska va sån skillnad på kläder vart man skaffa dom ifrån. Har man 86 på byxor ska man kunna ha alla som det är 86 på men icke. Dom där va till och med 92 men för kort =( Få hoppas på lite värme då så kan han ha dom som längre shorts =D
Så nu ha han både modo jacka och modo byxor/shorts vad ska de bli här näst =) Skulle garva lite om han inte bli MODO fan utan mer....ja...nått annat lag =P

Annars så håller lägenheten på att ta form, vi ha köksbord men kan inte sitta där än då datorn min ta upp platsen så vi käka i vardagsrummet. Ska upp med en data bänk där få fort vi kan få bort DEN HÖGEN som står för där =)
 Så här lessen kan man bli när inte mamma sätter LMFAO eller Slipknot...
 Meeeeen man bli så här glad då man få kolla på Kalle Anka =)

En av favvo platserna är på pallen i köket vid fönstret så man kan hälsa och vinka på alla som far förbi, vilket nu många också ha sett så många hälsar tillbaks =) De hörs han är där då han knackar på fönstret, skulle man inte höra han knacka han ba högre å så vinka han, gjort många glada både gammal som ung =D

  Köket håller på piffas till, först vart det juh skafferiet som vart gjort utav en städ skrubb. Med lite färg, dekorplast och spetts kan man snygga till även de äckligaste städskåpet =)
  Och så kom det upp lite text på kryddskåpet...
 Lite fjärilar på glad/muggar och tallrikar skåpen....fjärilarna är också speglar så det blir ett fint sken av dom när solen kommer in på kvällen ..

Det ska upp lite klistermärken på kaklet ovanför disken, å så ska skåpet där jag tagit bort luckorna ska målas, klistras dekorplast på å så spets. Ja ha de jag gör men de ä ooooo så kul =)
 Leo tycker alla borde ha en rutchkana i vardagsrummet, han ha det han gör =)
 Få se hur länge den får vara kvar här inne, den tar liksom LITE plats....men nu under sommaren kan han få va här sedan åker den nog ned till förrådet. Det finns en stor precis här utanför men det är för dom stora barnen som kan klättra upp. Han kan åka den absolut men det behövs pappas längd för att lyfta upp han...mamma är en aningen kort =/

Å med den punkten så är jag nu mer eller mindre up to date so to speak =P


Hojt!

1 kommentar:

  1. Tror våran generations barn kommer få mobilkamera reflex. Kommer en mobil upp så... Pose! Sedan så.... En stor tröja för en stor man.... ;) Eller ja framtida i alla fall. :)

    SvaraRadera